Norsk (Norwegian)


Ikebana er japansk blomsterkunst. Ikebana er harmonisk og dekorativ, og er også en meditasjonform. Jeg bidrar gjerne med blomster-arrangementer, kurs eller foredrag som passer dine behov.

Kontakt meg for mer informasjon og priser på e-post: lennart (at) nordiclouts.com


Bestilling
Trenger du et annerledes blomster-arrangement til en resepsjon, et utstillingsvindu eller et festlokale? Ikebana er et effektivt blikkfang som gir ro og bidrar til et estetisk og imøtekommende første inntrykk. Ikebana-arrangementer kan bestilles til en enkelt anledning eller som en løpende avtale hvor jeg lager nye arrangementer til deg hver uke.

Kurs
Ikebana er en flott hobby. Jeg tilbyr ikebana-undervisning i mindre gruppe på ukentlig basis, eller individuelt etter ditt ønske. Du lærer å se med et nytt blikk på naturen rundt deg og skaper vakre og rogivende arrangementer av blomster og grener.

Jeg har lærereksamen fra Sogetsu skolen i Tokyo, en moderne ikebana-skole som legger vekt ved den individuelle kreativiteten. Undervisningen følger kursbøker hvor du lærer grundene i ikebana og jobber med form, farver og balanse. Du kan også selv ta eksamener i Sogetsu ikebana når du har studert en tid.

Jeg kan også bidra med undervisning om ikebana som meditasjonsform i kombinasjon med avspenning og mindfulness-øvelser. Ikebana kan med fordel brukes sammen med annen meditasjonsundervisning og kursvirksomhet.

Foredrag
Japansk estetikk og kultur opphører ikke å fascinere. Jeg tilbyr spennende foredrag hvor blomstene tar oss med på en reise inn i den japanske kulturen. Foredragene kan tilpasses og passer i mange sammenhenger. De kan med fordel kombineres med demonstrasjon hvor jeg lager ikebana arrangementer som en del av foredraget. Jeg kan også tilby rene demonstrasjoner hvor fokuset er helt og holdent på forksjellige typer ikebana arrangementer.


Related Posts with Thumbnails